Recenzije

Prije ove terapije nisam mogla hodati ni sjediti, teško sam nalazila položaj koji mi odgovara da ne osjećam bol. Već nakon četiri do pet tretmana bol je nestala, ja sam prohodala, a po noći spavam. Ni fizikalna terapija mi nije pomogla kao Vacumed. U svakodnevnom životu funkcioniram najnormalnije kao i prije.

DIJAGNOZA: Diskus hernija

Mirjana Crkvenac

24.03.2021

Po noći osjetim peckanje prsta i smeta mi dodir popluna na prste. Nakon Vacumeda osjećam lagane noge, ne otiću, bolju cirkulaciju. Noge su normalne temperature. Svakako bih preporučila Vacumed terapiju svakome tko ima problema s cirkulacijom.

DIJAGNOZA: Proširene vene, sužene arterije.

Branka Lener Kloštar Ivanić

16.03.2021.

Jako sam zadovoljan Vacumed terapijom. Aparat mi je bio nepoznat, ali me odmah osvojio. Obujam potkoljenice se smanjio već nakon prvog tretmana. U početku je hodanje bilo otežano, sada svakog dana hodam neograničeno. Osobito sam zadovoljan osobljem koje je jako pristojno i pristupačno. Ocijenio bi ga čistom peticom te ga preporučujem svima.

DIJAGNOZA: Ateroskleroza, postoperativni edemi na nogama

Ivan Tolić

03.03.2021.

Moja žena je prva primijetila poboljšanje. Ona je medicinska sestra. Prsti su bili ljubičasti, a sad nakon 5 terapija već imaju normalnu boju. Čak je i palac koji je bio bolan dobio drugačiju boju. Rana je bolja. Od prve terapije osjećam trnce u nogama kao da hodam po sitnim kamenčićima. Cirkulacija je puno bolja. Noga mi je topla čitavu noć. Trenutno, nakon 5 terapija mogu hodati neograničeno. Jučer sam bio na kontroli i doktor je rekao da je stanje bolje.

DIJAGNOZA: Dijabetičko stopalo, kronična rana

Boris Grbac

02.02.2021.

Osjećam se bolje, mogu dulje hodati. Svakako bi preporučio terapiju Vacumedom svima koji imaju bilo kakvih problema s nogama. Osoblje je jako ugodno i pristupačno. Zadovoljan sam rezultatom.

DIJAGNOZA: Ateroskleroza, bolovi u nogama kod hodanja

Josip Žalac

02.02.2021.

Duže hodam bez boli nakon Vacumed terapije. Počeo sam terapiju s 20 koraka bez boli, a sada nakon 10 terapija mogu hodati 130 koraka bez boli. Generalno se dobro osjećam.

DIJAGNOZA: Ateroskleroza, bolovi u nogama prilikom hodanja

Franjo Marjanović

02.02.2021.

Nisam mogla micati nogu kada sam započela terapiju Vacumed. Bol je bila 10 (0-10), a danas je 5, mogu micati stopalom i počela sam vježbati. Manje boli i u području ispod stopala. Dobro se osjećam.

DIJAGNOZA: Ateroskleroza, bolovi u nozi u mirovanju

Sandra Goletić

08.02.2021.

Terapija je učinkovita, osjećam poslije manje bolove, cirkulacija je bolja, noga je toplija. Svakako bih preporučio ljudima koji su oboljeli od dijabetesa.

DIJAGNOZA: Dijabetičko stopalo, kronična rana

Branko Kudić Hafner

16.03.2021.

Zadovoljan sam uslugom. Vidi se napredak na problemu koji sam imao (otvorena rana koja se bitno smanjila). Jako sam zadovoljan osobljem, sve je jako uredno i čisto. Termin točan u minutu. Veliko hvala!

DIJAGNOZA: dijabetes, otvorena rana

Vlatko Vranić

26.03.2021.

Noge su toplije, bile su relativno hladne, bolovi su manji u zglobovima. Osjet je malo bolji.

DIJAGNOZA:

Hrvoje Relac

06.04.2021.

Svidjela mi se ljubaznost i pristup pacijentu. Ocijenio bi ga s odličnim jer mi je pomogao s cirkulacijom, bolovima u kralježnici. 100% sam invalid pa mi je pomoglo kod hodanja. Laganije se krećem. Sviđa mi se točnost termina. Putovao sam svaki dan iz Čazme, ali se isplatilo.

DIJAGNOZA: Gangrena, dijabetes

Josip Jagić, Čazma

20.04.2021.

Top